Rreth Arvis Group

Lider në Sektorin e Xhamave

Krijuar në 2009, misioni i Arvis Group është të sjellë në Shqipëri gjeneracionin e ri të xhamave të çertifikuara që tregu ka nevojë. Kjo firmë është gjithnjë në kërkim të rritjes së standarteve dhe cilësisë së produkteve duke synuar që ti ofrojë klientit shqiptar më të mirën në cilësi dhe teknologji.

,,
Fusha jonë kryesore është sigurimi i produkteve ideale për spitale, shkolla, zyra, shtëpi dhe ndërtesat e tjera ku nevojitet ulja e nxehtesise diellore dhe depërtimi i drites.
Saint Gobain Glass
Prezent në Shqipëri