Lider në

SEKTORIN E XHAMAVE

Gati t'ju përgjigjet kërkesave tuaja!

home 1
home 2

Rreth Arvis Group

Ne jemi përfaqësues të Saint-Gobain-Glass

Arvis Group identifikohet jo vetëm si një ndër firmat lider në sektorin e xhamit por edhe si përfaqësuesja kryesore e SAINT-GOBAIN-GLASS , një ndër grupet më të mëdha ndërkombetare në prodhimin dhe shpërndarjen e xhamave.

Ne mund t'ja dalim

Përmirësoni
Eksperiencën Me Ne

demo-attachment-561-Subtraction-1

Misioni Ynë

Misioni i Arvis Group është të sjellë në Shqipëri gjeneracionin e ri të xhamave të çertifikuara që tregu ka nevojë. Kjo firmë është gjithnjë në kërkim të rritjes së standarteve dhe cilësisë së produkteve duke synuar që ti ofrojë klientit shqiptar më të mirën në cilësi dhe teknologji.

Saint-Gobain-Glass

Ka një rol thelbësor në hartimin e disa prej projekteve arkitekturore më të njohura në botë, duke ofruar një gamë të gjerë xhamash për fasada. Partnerë të tillë si arkitektët vizionare ose ndërtuesit inovativ, kanë ndihmuar në pozicionimin e Saint-Gobain si furnizues kryesor i xhamit në industrinë globale të ndërtimit.

Përgjegjësia Jonë

Një nga pikat e forta të Arvis Group është përgjegjësia e saj ndaj klienteve, të cilëve ju ofron këto produkte të cilësisë së lartë por dhe asistencën teknike në cdo moment dhe për cdo produkt.

Zgjidhje për çdo

Sezon ose Situatë

Mbrojtja nga nxehtësia e diellit
Kontrolli diellor

Xhami me kontroll diellor shmang mbi-nxehjen e ndërtesave, duke bllokuar deri 80% të nxehtësisë së diellit, ndërkohë lejon dritën të futet brenda.

Mbrojtja nga të ftohtit
Xham Low-e

Dopjo ose triplo xhami yne është dyfish efektiv; zvogëlon humbjen e nxehtësisë në pjesën e jashtme, ndërsa veshja me low-e pasqyron rrezatimin e nxehtësisë së valës së gjatë në dhomë.

Rehati në dimër dhe verë

Kursimi i energjisë dhe përdorimi ekonomik i kondicionerit. Përmirësim i pamjes duke reduktuar shkëlqimin. Xham multifunksional kur montohet në DGU siguri, akustikë, rehati.

Easy maintenance
SGG BIOCLEAN

SGG BIOCLEAN® zvogëlon shpeshtësinë e pastrimit dhe ruan një pamje të mirë edhe në ditët e shiut, rreziku i kondensimit pothuajse është zvogëluar në 0%.

Transparenca totale
Xhami anti-reflektues

Xhami anti-reflektues është një aset kyç, sidomos për vitrinat e dyqaneve, ku reflektimet në xham nuk duhet të bllokojnë dukshmërinë e produkteve.

Në mbarë botën

PROJEKTE

demo-attachment-561-Subtraction-1

Partnerë

demo-attachment-561-Subtraction-1

USEFUL TOOLS & SERVICES

Niveli i lartë profesional i shërbimit është prioriteti ynë.

Ne ofrojmë këshillime të përshtatura për produkte xhami dhe zgjidhje teknike.

Llogaritjet statistikore

Analiza e stresit termik

Llogaritjet akustike

Llogaritjet spektrofotometrike

Analiza e dritës së diellit dhe simulimi i energjisë

CALUMEN LIVE

Referenca e llogaritjeve

NDËRTESA E GJELBËR

Për habitate të qëndrueshme

CALUWIN

Komfrot nga numrat

UEBSAJTI I FASADAVE

Libraria e Fasadave